top of page
Schermafbeelding-2019-09-23-om-08.49_sm.
kleur-1.gif
pijl.gif

NUL ZES

In 2013 stichtten we met z’n zessen NUL ZES.

Een membersclub met inmiddels 18 leden. Allemaal werkzaam in de ontwerpwereld maar ieder met z’n eigen specialisme; experience design, architectuur, materiaalonderzoek, sociaal onderzoek, grafisch ontwerp, ruimtelijk ontwerp, product ontwerp, audio of video. Een kleurrijke waaier aan disciplines onder één dak. Een plek om te groeien. Kennis, netwerk en ruimte te delen. Een plek die de ontwikkeling van onze eigen bedrijven stimuleert maar ook de samenwerking met elkaar. Vanuit onze eigen drie oude gasfabrieken op het NRE-terrein, die we zelf herontwikkelen, werken we aan kleine en grote uitdagingen. 

 

Zo nu en dan gooien we onze deuren open voor publiek. In onze grote gezamenlijke ruimte brengen we mensen bij elkaar. Interactie is namelijk een belangrijk onderdeel van ons werk. We organiseren debatten, lezingen, exposities en grandioze gebeurtenissen. Van een tijdelijke bar met een vliegende ober en ‘s werelds grootste popcornautomaat, tot een ‘Blind Disco’ waar op de tast kan worden gedanst. 

 

NUL ZES is uitgegroeid tot een collectief van creatieve professionals dat niet alleen klanten van klein tot groot in verschillende samenwerkingsvormen kan bedienen, maar ook een belangrijke sparrings- en samenwerkings-partner is geworden voor de stad. 

Mensen

kleur-2.gif

Met een kleurrijke waaier aan disciplines in huis kunnen we opdrachten van A tot Z bedienen

Ruimte

We hebben een zee van ruimte om te exposeren, vergaderen in bad, te bedenken, te bouwen, te koken en filosoferen.
kleur-1.gif
kleur-1.gif

Interactie

Mensen over de vloer; daar houden we van. Het liefst met een gekke twist ontwerpen en organiseren we de meest uiteenlopende evenementen.
Iedereen is welkom.